Forside Theol-P  - Samtalecafeer - Foredrag - Bibel og perspektiver - Konsulent
Foredrag:


Målet med Kultur og religionssamtale

Kultur og religionssamtales formål er at formidle viden om mødet mellem forskellig kultur og religion og etablere og arbejde med former, som formidler mødet bedst muligt.

En af de mest succesrige former har været samtalecaféer om islam og kristendom eller buddhisme og kristendom.

Undertegnede, som står bag Kultur og religionssamtale, arrangerer seminarer, møder, samtalecaféer mm. - eller formidler gennem foredrag eller kurser viden om hele mrådet.

Kristen Skriver Frandsen

Tørklædet igen - igen

Mødet - perspektiver i bibelen er et stort materiale med de bibelskriftsteder, som hyppigt dukker op i samtalen om forholdet mellem kristen tro og anden tro. Der er en række tolkninger til de enkelte steder - undertiden modstridende, men af mennesker, der har arbejdet med sagen. [Se her]


Fra en samtalecafé: Rejsby europæiske Efterskole ´

[Flere billeder] [Mere om samtalecafeer]Venstres ordfører Marcus Knuth skifter holdning i forhold til et forbud mod tørklæder i skolen. (16.02.17) [Se her]. Jeg har lagt frem et materiale om tørklæde, tro og tolkning, som jeg lavede for år til bage for Folkekirke og Religionsmøde. Der er ikke meget nyt i den nye debat - og i hæftet kan man finde nogle facts og historiske perspektiveringer - også nogle af de lidt mere skøre af slagsen - som den tyrkiske debattør, som mener at tørklædet er et kedeligt plagiat af de kristne nonner.
[Hent heftet - pdf-fil]


Siden redigeres af Kristen Skriver Frandsen, religionspædagogisk konsulent med fokus på kultur- og religionsmøde.

Siden udbygges efterhånden - menuen foroven fortæller hvordan.

Mail: ksf@religionssamtale.dk

Tlf. 23 60 76 34